Browser doesn't support javascript
image
image

Den nye stil - historien om dansk rap

2018 . Music .

image 9.0

Everyone

About the podcast

Rapmusik ligger tungt på hitlisterne i hele verden. Men sådan har det ikke altid været. For bare 35 år siden eksisterede genren ikke, og da den begyndte at slå igennem i Danmark, blev hip hop kaldt en døgnflue. I dag kan du ikke tænde radioen, uden at rapmusik blæser ud gennem højtaleren. Pelle Peter Jensen giver dig historien om dansk rap. En fortælling om fællesskab, kreativitet, store egoer og kæmpe drømme - og vigtigst af alt: ære. Historien om musik, der bliver ved med at dø og genopstå i en ny, original form.

Year:

2018

Language:

Danish

Publisher:

DR

Episodes:

33

Reviews

image

Joen Møller

1 month ago

image10

Mit yndlings podcast. Fantastisk at høre hvordan mine danske hip hop helte fik deres gennembrud. Kan ikke anbefale det her nok.

image

Alexander Kjær

9 months ago

image10

Med afstand den bedste podcast om musik- og kulturhistorie. Pelle Peter er en intet mindre end fremragende fortæller, som formår at gøre det til en historiefortælling med en klar rød tråd uden lige.

SM

Sheer Muhammad

1 year ago

image1

الله ج

image

Kathrine Moeller

1 year ago

image8

Super underholdende og interessant!! Fængsle de hele vejen igennem. Også nemt kun at lytte til enkelte afsnit med enkelte kunstnere, hvis man ønsker.

image

Malene Rosgaard

1 year ago

image10

Jeg har altid været tilhænger af dansk rap, og derfor lå den til højrebenet. Jeg ved ikke, om det er Pelle Peter Jensen’s sprøde klang eller det virkelig skarpe indhold, der gør den stærkt vanedannende, men nu har både min mand været igennem den to gange.

image

Markus Marañon Straarup image

1 year ago

image8

Mega interessant historie om hvordan dansk rap blev til. Enormt velfortalt, med god musik også!

image

Mette Vuns Schroeder

1 year ago

image10

Meget interessant og super velfortalt. Jeg blev fuldkommen opslugt af det.

image

Morten V Schroeder image

1 year ago

image10

Absolutely amazing. Unfortunately only fun if you speak Danish and are familiar with all the local musicians but man it’s like a trip down memory lane but with tons of in-depth added history about these people’s lives! I’m actively looking forward to every time I can listen to the next episode ❤️👍

image

Kasper Øelund

1 year ago

image10

Top fed!

image

Carl Johan Skovsen

1 year ago

image10

Bedste podcast serie i 2019! Fantastisk intet mindre. Hør den også selvom man ikke går op I Rap. Så er det her kulturelle guldkorn

Download
our app